KAHRAMANMARAŞ / AFŞİN - Afşin Bilim ve Sanat Merkezi

Afşin Bilim ve Sanat Merkezi

Adres
AFŞİNBEY MAH. AFŞİN BEY CAD. HAYATİ VASFİ TAŞYÜREK ORTAOKUL SİTESİ OKUL BİNASI BLOK NO 151A AFŞİN / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Milli ve manevi değerleri benimsemiş, dünya ölçeğinde bilim ve sanatta önder bireyler yetiştiren, bilim ve sanatın merkezi olmak.
Misyon
Özel yetenekli bireylerin yetenek ve özelliklerini tanıyarak, potansiyellerini en üst düzeyde kullanmaları yoluyla, bilgi, teknoloji ve yaratıcı çözüm üreten, insanlığın gelişimine katkı sağlayan, araştırmacı, özgün etik ve estetik değerlere sahip, geleceğin liderlerini, bilim adamlarını ve sanatçılarını yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :
HAFTA İÇİ:15.30-19.00 HAFTA SONU:09.20-15.00
DOĞALGAZ
Ulaşım
ŞEHİRİÇİ SERVİSLERLE ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR. GÖKSUN İLÇEMİZDEN GELECEK ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN GÖKSUN-AFŞİN SERVİSLERİ YOL GÜZERGAHINDADIR.
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR.